Продавець Царство грибів розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
441 відгук
Гриби для всіх, все для грибів!
+380 (66) 064-13-01
Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби)
влево
  • Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби), фото 2
  • Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби), фото 3
  • Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби), фото 4
  • Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби), фото 5
  • Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби), фото 6
  • Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби), фото 7
  • Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби), фото 8
вправо

Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби)

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

215 ₴/упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

+380 (66) 064-13-01
Телефонуйте Viber, WhatsApp, Telegr
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Склад Грибного набору: Гриби Свіжі Шиїтаке 33,3%; Гриби свіжі Еринги 33,3%; Гриби свіжі Опеньки тополеві 33,3%.

Свіжі Гриби шиїтаке (Lentinula edodes).

Шиїтаке у перекладі з японської мови означає «каштановий гриб», така назва цей гриб отримав за середовище свого проживання, — це дерева сімейства букових: граб, каштан, бук і дуб. Цей різновид потрапив до нас із Південно-Східної Азії, де в Японії, Китаї та Кореї його називають «Імператорським грибом». Він займає 2 місця за об'ємом збирання грибів у світі.
Говорити про його кулінарні якості можна дуже довго. Із шиїтаке готують настойки та відвари, роблять приправи та соуси, додають до різних страв або просто сушать. Істинну цінність цей гриб представляє в традиційній східній медицині, так і в більш звичної нам фармації. Він має унікальні антибактеріальні, протигрибкові властивості та здатний чистити наш організм від шкідливих бактерій, водночас не впливаючи на нашу власну мікрофлору, якою антибіотик на таке здатний?
Лікувальні властивості
    Шиїтаке за істиною можна вважати унікальним грибом, за своїми лікувальними та харчовими властивостями він нічим не поступається однокласникам, а моментами та перевершує їх. Цей гриб проніс свою історію через століття і зберігає її досі. До речі, одне з перших згадки про цей гриб пов'язане саме з медициною. Історія повертає нас у 12-му столітті до Японії, де на той час правил імператор Кусідо, він страждає від цукрового діабету. Жодні ліки не могло йому допомогти, поки один із цілителів не запропонував спробувати настоянку з гриба шиїтаке, кажуть, що гриб допоміг імператору прожити ще 50 років, і можна було б вважати історію вигаданою, якби не одне, але... Після імператор видав указ про створення цілих плантацій цього гриба, який став називатися імператорським і був не доступний простим людям. 
      Саме тому варто почати з його основної лікувальної властивості, це підтримка людей, які страждають на діабет. Летинтинан, саме так називається полісахарид, який отримують із шиїтаке, він дає змогу ефективно затримувати виділення цукру з сечею, знижуючи у такий спосіб навантаження на нирки. Так само він не дає склеюватися тромбоцитам і запобігає згущенню крові, а отже, зменшує ризик серцево-судинних захворювань у разі цукрового діабету (інфаркт міокарда, інсульт, атеросклероз). Полісахариди, які теж містяться в цьому вигляді грибів, здатні чинити сприятливу дію на утворення інтерферону, завдяки чому неабияк поліпшується робота імунної системи та стійкість до різних збудників інфекції. Такий вид лікування навіть має свою назву фунгітерапія.
       Не варто і забувати про таку проблему, як атеросклероз, хвороба дуже часто трапляється в людей похилого віку. У Сінгапурі вчені провели дослідження, яке зайняло аж 6 років 2011-2017, вони зібрали та обробили дані з 600 осіб віком за 60 років. Дослідження показали, що навіть одна невелика порція шиїтаке на тиждень скорочувала ризик появи захворювання. Причиною такого ефекту став йорготеонеїн, це унікальний природний антиоксидант і протизапальна сполука, яку наш організм не може синтезувати самостійно.
      І на посидінь варто сказати, що вони просто післязначені як дієтична страва для вашого столу. Шиїтаке вирізняються високим рівнем клітковини, вітамінів групи B, А в складі. Серед макро- та мікроелементів представлені фосфор, натрій, магній, кальцій, калій, марганець, залізо. Харчова цінність шиїтаке — від 34 до 56 ккал на 100 грамів залежно від способу приготування продукту. Білки, жири та вуглеводи в кожному грибі розподіляються в співвідношенні 1/0,1/7,7.

Бувши потрібним і досить поширеним продуктом, гриби шиїтаке широко використовуються в приготуванні різних страв, а також у косметології як лікувальний інгредієнт. 

 Цей вид грибів містить ретинол, мікроелементи, велика кількість незамінних амінокислот (ті речовини, які можна отримати тільки з зовнішнього середовища, організм самостійно їх не виробляє), жирні кислоти. Крім того, у складі виявили і Q10 — коензим, який є найпотужнішим антиоксидантом, впливає на окисно-відновні процеси в клітинах усього організму.

Крім того, ці гриби містять речовини, які перешкоджають утворенню тромбів, допомагають неабияк знизити рівень холестерину: у разі регулярного вживання його рівень у крові знижується на 10%.

Свіжі гриби Опівня тополірний (Cyclocybe agerita)

Опівник тополірний (Cyclocybe aegerita) — культурний гриб із сімейства Строфарійові. Цей вид грибів відомий ще здавна. Стародавні воїни цінували тополінний обенок за прекрасний смак і часто порівнювали його з білими грибами та трюфелями. Опінок культивується переважно в південних регіонах Італії, де він відомий під іншою назвою — піоппіно.   

Тополінний обенок не тільки їстівний, але ще й надзвичайно смачний. Його м'якоть характеризується незвичайною, хрусткою текстурою. Гриб агроцибе вживають в їжу в південних регіонах Франції, де його зараховують до категорії найкращих грибів і містять до складу середземноморського меню. Популярний тополірний обенок і на території Південної Європи. Цей гриб дозволено маринувати, заморожувати, висушувати, консервувати. З агроцибе виходять дуже смачні супи, соуси до різноманітних ковбас і свинячого м'яса. Свіжі та необроблені гриби можна зберігати в холодильнику не більш ніж 10 діб.

Опівніч тополірний (Cyclocybe aegerita) у своєму складі містить особливий компонент, званий метіоніном. Він являє собою незамінну для людського організму амінокислоту, що робить великий вплив на правильність обміну речовин і ріст. Агроцибе широко застосовується в народній та офіційній медицині, є прекрасним засобом проти хронічних головних болів і гіпертонів. Тополінний обенок також відомий як один із найкращих природних продуцентів антибіотиків. З тополіного обенка також був виділений компонент летин, відомий своєю протипухлинною дією, і є потужним профілактичним засобом проти розвитку в організмі ракових клітин.

Cyclocybe aegerita — тополірний обенок, відомий представник грибного світу, на відміну від інших рідкісних грибів, які вирощуються переважно в країнах Азії, він більш поширений у Європі, де його дуже цінують за простоту в вирощуванні. Цей гриб росте на деревині листяних порід дерев, особливо добре його вирощувати на деревині фруктових порід, гриб абсолютно не вибагливий, тому його вирощування до снаги будь-кому.
   Опівник дуже сподобався європейцям за його кулінарні особливості. За своїми смаковими якостями часто прирівнюється до білого гриба, а його м'якоть характеризують приємною хрусткою структурою. Їх маринують, з них готують супи та роблять грибні бульйони, а найцікавіше застосування — це грибні соуси для ковбас або страв зі свинини. Смолочити про його лікувальні властивості просто неможливо. З цього гриба отримують антибіотик агроцибін. Так само обенок використовують у нетрадиційній медицині як засіб проти хронічних головних болів і гіпертоній. 
Лікувальні властивості
    Вирощування каштана почалося з Афін і римлян, а до цього вони збирали трюфелі. У своїх традиційнихщиках гриб з'явився, коли вдарила змійка. Однак сьогодні каштан вирощується й продається в Кореї, Японії, Китаї й Австралії. Каштан середнього розміру та має відкриту опуклу шапку. Під кришкою розташовані численні радіальні пластини білого кольору. Пізніше вони стають коричнево-сірими. Іноді це має плоский діаметр 3-10 см. Це також зазначено як гриб тополі, можливо, тому що це росте в отворах на дереві тополі. Проте він також росте в групах на колодах на інших деревах із великим листям. Каштан має сильний смак і добре вписується в різні страви. Це входить до соусів, салатів, макаронів, запіканки, супів, запіканки, омлетів, серед інших.
    Свіжі продукти втрачають свій смак і харчову цінність, якщо не зберігаються належним способом. Це збереження поживних речовин має першорядне значення, особливо тому, що багато елементів у грибі мають лікарську цінність. Під час приймання в їжу лікарські елементи забезпечують збереження різних захворювань на відстані витягнутої руки, і споживач веде порівняно здорове життя. Цей гриб містить вітаміни, фітохімічні та мінеральні речовини. Це особливо багате на мідь і пантотенову кислоту, яка є вітаміном B5. Каштан також містить фолат, біотин, ніацин або вітамін B3, селен, калій і рибофлавін або вітамін B2. Харчова цінність на 100 г. продукту становить 13 ккал і містить 1.8 г білка, 0.4 г вуглеводів, 0.5 г жирів. 
     Традиційно китайці використовували Agrocybe Aegerita для добробуту шлунка. Це також гарантувало, що селезінка добре харчувалася. Китайці також використовували гриб, щоб нирки нормально працювали.

Цей гриб також визнаний у сучасній науці як має протизапальні, протигрибкові, антибіотичні та протипухлинні властивості. Кажуть, що він містить сполуки з заборонними властивостями щодо ферменту циклооксигенази, з якими теж намагаються боротися такі ліки, як-от мішеня адрилу, тайленолу та інших. Агроцибе цінна в забезпеченні біологічно активних вторинних метаболітів. Ці метаболіти містять циліндан, який має протиракові властивості, агроцибенін із протигрибковими властивостями та похідні індолу, які здатні вистежувати вільні радикали. Ці антиоксиданти також пригнічують всмоктування холестерину. Інгібілюючи вироблення ферментів ароматизи та 5-альфа-редуктази, ці антиоксиданти запобігають раку простати та молочній залозі. Протиракові властивості каштана докладно описані в книзі «Біотехнологія в Китаї I» 2009 року: від біореакції до біосепарації та біоремедіації, спільного підприємство Ради наук Китаю, Шанхайського університету Цзяо Тонг і Далянського технічного університету. Також, згідно з BobekP, Galbavy S (2001), «Залиття пліврану (бета-глюкана з Pleurotusostreatus) на антиоксидантний статус організму та на передракові ураження, викликані диметилгідразином в обідній кишці щури», Agrocybe Aegerita здатний боротися з Рак за допомогою його природної властивості.

Йоринги або білий степний гриб (Pleurotus eryngii)

Йоринги або білий степний гриб (Pleurotus eryngii) його ще часто називають королівською вешенею. Це один із найкращих грибів, які ми вирощуємо, улюблений і шанований усіма кулінарами Сходу. За своїми смаковими якостями він прирівнюється (а, на думку багатьох, і перевершує!) білий гриб.
   Ці смачні гриби багаті на вітаміни D2 і комплекс вітамінів В, вони підтримують імунну та сприятливо впливають на нервову системи. Завдяки великому вмісту всіх основних мінеральних речовин гриби сприятливо впливають на роботу всього організму. 
  Білки становлять майже 35% усіх корисних компонентів, які входять до складу еринги. Крім того, включення цього продукту в раціон дасть змогу легко вивести з організму солі, шлаки, а також токсини, які ускладнюють процес правильного засвоєння корисних компонентів із їжі. Йоринги містить велику кількість антиоксидантів, які допомагають запобігти та зупинити розвиток ракових клітин. Крім того, якщо вживати цей продукт у їжу регулярно, можна відчути на собі його протизапальну, тонізувальну та імуностимулювальну дію. 
На думку багатьох кулінарів, еринги — смачний гриб, що має тонкий, ніжний аромат, схожий на горіх кеш'ю. Після термічного оброблення капелюшки та ніжки гриба не втрачають своїх корисних якостей. У супах ці гриби дають чудовий прозорий бульйон, вони незмінно гарні у свіжому вигляді в різноманітних салатах, їх подають як основну страву та гарніру. Білий степний гриб можна сушити, смажити, тушкувати та готувати на грилі. 
Найважливішим є той факт, що еринги сприяють виведенню з організму солей важких металів. Вони захищають організм, допомагають у боротьбі з онкологічних захворювань. А велика кількість мінеральних речовин, амінокислот і вітамінів сприяють омолодженню, очищенню організму, нормалізують роботу всіх життєво важливих органів, чудово позначаються на стані шкіри, волосся й нігтів. Ферменти, що містяться в грибах, покращують роботу травної системи та шлунково-кишкового тракту.   Еринги, як і інші йогобрати, має безліч корисних властивостей, які ставлять його на один рівень зі звичними нам продуктами, а то й вище. Харчова цінність цього гриба просто неймовірна, його часто застосовують як продукт для правильного та дієтичного харчування. Хімічний склад еринги вирізняється підвищеним вмістом білків, вуглеводів, клітковини, золи, вітамінів (A, B3, B4, B5, B9), макро- (калій, кальцій, магній, натрій, фосфор) і мікроелементів (залізо, марганець, мідь, селен).  На 100 г продукту доводиться: білки- 3,09 г, жири — 0,34 г, вуглеводи — 3,26 г, а загальна калорійність становить 22 ккал/100г.  Японські вчені проводили безліч досліджень на тему зниження холестерину та зниження загальної ваги. Впродовж 6 тижнів вони годували групу щурів із підвищеним рівнем холестерину кормом із додаванням еринги. Як результат у середньому щури скидання приблизно 15% від загальної ваги тіла. 
    Певна річ, властивості вештування на цьому не закінчуються, еринги так само здатні посилити імунну функцію організму. Згідно з невеликим дослідженням, опублікованим у «Журналі традиційної та комплементарної медицини» у 2015 році, учасники дослідження приймали екстракт вештування впродовж восьми тижнів. Наприкінці дослідження, дослідники виявили докази того, що екстракт може чинити імуностимулювальну дію. 
     Деякі попередні дослідження показують, що еринги можуть мати протиракові властивості. Це дослідження містить дослідження, опубліковане в «Міжному журналі онкології» 2008 року, у якому тести на клітинах людини показали, що екстракт вешкових грибів може пригнічувати ріст і поширення раку молочної залози та раку товстої кишки.
      Ну, і на посидок варто зазначити, що еринги так само сприяють впізнаванню стану хворих із діабетом. Дослідження, які так само проводилися на щурах, показали, що тоді як у тварин, яких годували грибами, не спостерігалося суттєве зниження загального холестерину, їхнє співвідношення «доброго» та «поганого» холестерину покращилося, їх маса тіла Знизилася і, що важливіше, їх рівень глюкози в крові неабияк знизився. Гриб не вилікував щурів, але обіцяє, як спосіб допомогти контролювати діабет у поєднанні з іншими методами лікування, а отже, неабияк полегшить життя хворих людей.

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Тип продукціїСвіжі
Вид грибівОпеньок
ТипФасовані
Вага450 г
Ціна за 1 кг200
Користувальницькі характеристики
ВиробникЦарство Грибів
Інформація для замовлення
  • Ціна: 215 ₴/упаковка
Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби)Грибний набір No1 в пакованні 450 г (Свіжі гриби)
Готово до відправки
215 ₴/упаковка
+380 (66) 064-13-01
Телефонуйте Viber, WhatsApp, Telegr

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner