600 ₴/100 г
Грифола кучерява, Мейтаке (лат. Grifola frondosa)
Гриб грифола (мейтаке) цінується в медицині та косметології своїми протипухлинними, антивірусними та іншими корисними властивостями, широко застосовується в лікувальних цілях. Маючи унікальні корисні властивості, грифола кучерява знаходиться серед семи найсильніших протипухлинних грибів у всьому світі. Активні речовини у структурі гриба уповільнюють процес метастазування онкологічних новоутворень, захищають здорові клітини організму від впливу хіміотерапії та опромінення, припиняють ріст пухлин на ранніх стадіях. Застосування грифоли кучерявої в комплексі з хіміотерапією практикують у багатьох онкологічних клініках. Гриб відомий своїми лікувальними властивостями у гінекології, терапевтичний ефект досягається при лікуванні фіброміоми, міоми матки, мастопатії, кіст. Гриб майтаке широко використовують з метою зниження клімактеричних та менструальних симптомів у жінок, знімає подразнення та нервозність, пітливість, частоту припливів. Лікування грифолою нормалізує гормональний фон жінок.
Гриб має унікальну властивість знижувати масу тіла, нормалізуючи метаболізм і гормональні процеси.
Гриб застосовується при цукровому діабеті, різних грибкових, інфекційних, аутоімунних захворюваннях, гіпертонії та серцево-судинних патологіях. Грифола для печінки також корисна, має гепатопротекторний ефект. Екстракт грифоли застосовують при хронічних гепатитах, цирозі печінки. Гриб посилює синтез інтерферону, зміцнює імунітет, нормалізує рівень цукру та холестерину у крові. За рахунок нормалізації гормональних та обмінних процесів грифолу здатна знизити вагу, тому відомо її застосування для схуднення.
Спосіб застосування: На склянку (200мл) води нагрітої до 60-70°С додати 1 чайну ложку з гіркою (2г) перемеленого гриба. Настоювати протягом 6 годин. Збовтати і випити із залишками гриба.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Україна |
Тип | Фасовані |
Тип продукції | Сушені |