700 ₴/100 г
Гриб грифолу (Мейтаке) цінується в медицині та косметології своїми протипухлинними, антивірусними та іншими корисними властивостями, широко застосовується з лікувальною метою. Маючи унікальні корисні властивості, грифола курча числиться серед семи найсильніших протипухлинних грибів у всьому світі. Активні речовини в структурі гриба уповільнюють процес метастазування онкологічних новоутворень, захищають здорові клітини організму від впливу хімієтерапії й опромінення, припиняють ріст пухлин на ранніх стадіях. Застосування грифоли курчавою в комплексі з хімієтерапією практикують у багатьох онкологічних клініках. Гриб відомий своїми лікувальними властивостями в гінекології, терапевтичний ефект досягається під час лікування фіброміоми, міоми матки, мастопатії, пензля. Гриб майтаке широко використовують для зниження клімактеричних і менструальних симптомів у жінок, знімає подразнення й нервозність, пітливість, частоту припливів. Лікування грифолою нормалізує гормональний фон жінок.
Гриб має унікальну властивість знижувати масу тіла, нормалізуючи метаболізм і гормональні процеси.
Гриб застосовується у разі цукрового діабету, різних грибкових, інфекційних, аутоімунних захворювань, гіпертонії та серцево-судинних патологій. Грифола для печінки також корисна, має гепатопротекторний ефект. Екстракт грифоли застосовують у разі хронічних гепатитів, цирозу печінки. Гриб підсилює синтез інтерферону, зміцнює імунітет, нормалізує рівень цукру та холестерину в крові. Завдяки нормалізації гормональних і обмінних процесів грифола здатна знизити вагу, тому відоме її застосування для схуднення.
Спосіб застосування в натуральному вигляді: На склянку (200 мл) води нагрітої до 60-70 °C додати 1 чайну ложку з гіркою (2 г) перемеленого гриба. Настояти упродовж 6 годин. Збовтати та випити з залишками гриба.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Тип | Фасовані |
Вага | 50 г |