Продавець Царство грибів розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
435 відгуків
Гриби для всіх, все для грибів!
+380 (66) 064-13-01

Коджі зелений (стартер)

  • В наявності

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

+380 (66) 064-13-01
Телефонуйте Viber, WhatsApp, Telegr

Замовлення тільки за телефоном

Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Коджі – це культура пліснявого гриба Asrergillus oryzae вирощена у стерильних умовах на поживному середовищі та висушена у стадії активного спороношення. Цю культуру можна зберігати кілька місяців і використовувати для різноманітних типів ферментацій. Гриб має унікальні активні ферменти, які розщеплюють складні вуглеводи (крохмаль), білки та жири до простих сполук. Завдяки цьому звичайні продукти набувають приємнішого, солодкого смаку і аромату, який називають «умамі». 
Коджі на перловій крупі: 500 г перлової крупи та коджі стартер 
Будьте уважні! Всі роботи проводити у латексних рукавичках, посуд має бути простерилізованим (можна у духовці на 135 °C, 45 хв), рушник чистий пропарений і висушений. Зручно використовувати 70% розчин етилового спирту для обробки робочих поверхонь та рук. 
• Перлову крупу ретельно промити холодною водою 
• Замочити у воді на 4 години 
• Пропарити зерна 20-30 хв у пароварці (або над каструлею), вони мають бути пругкими але добре жуватися 
• Поки крупа ще тепла, розділіть зерна і помістіть у ємність встелену натуральним чистим рушником 
• Коли крупа остигне до 30°C, додайте коджі стартер одну чайну ложку, просійте через маленьке ситечко 
• Ретельно перемішайте спори коджі з крупою 
• Температура інкубації 30°C, вологість 75% 
• Через 24 год перемішайте зерна у чистих рукавичках, розімніть кумки 
• Через 44-48 год інкубація завершується утворенням ферментів, але ще до активного спороношення 
• При кімнатній температурі інкубація триває до 5 діб (перевіряйте на смак і запах кожного дня) 
• Зупиніть ріст грибка помістивши ємність з коджі у холодильник на 12 год 
• Після повного остигання можете перекласти перловий коджі у герметичні контейнери і зберігати у холодильнику до 5-7 днів, у замороженому вигляді до 3 місяців 
За допомогою такого коджі ви зможете приготувати місо, соєвий соус, приправу-маринад шио-коджі та застосувати у багатьох інших видах ферментації.
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте
Коджі зелений (стартер)
В наявності
Ціну уточнюйте
+380 (66) 064-13-01
Телефонуйте Viber, WhatsApp, Telegr

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner