Склад: зерно злаків (ячмінь), карбонат кальцію (крейда).
Умови зберігання: при t +2 - 6 оС до 4 місяців.
Вага упаковки: 1 кг (+/-3%).
Норма внесення 5%
Шимеджі білий має хрустку м’якоть та горіховий солодкуватий смак. Універсальний інгредієнт до різноманітних страв, корисно вживати як смажені так і мариновані. Зерновий міцелій (грибниця) виготовлений у стерильних умовах, дасть вам можливість вирощувати цю смакоту самостійно.
Стерильний субстрат інокулюють в асептичних умовах у ламінарному потоці стерильного повітря, пакет герметично запаюють або закривають пробкою з фільтром. Інкубація блоків відбувається у темному приміщенні за температури 22-25оС. Важливо відслідковувати температуру усередині блока, вона не має перевищувати 28 оС. Інкубація проходить до повного обростання 1,5-2,0 місяці. Пакет відкривають і виставляють у освітлене вологе приміщення 14-16 оС для плодоношення.
У нашому магазині ви також можете придбати вже готовий оброслий субстрат та виростити вдома у гроу-боксі.