Білий гриб сухий (Bolétus ed Shelis). Зібраний у екологічно чистих районах України 2021 року. Білий гриб містить у собі велику кількість вітаміну D, B1, С, А (у формі каротину). Вітамін А необхідний для здорового зору. У білих грибах більше, ніж в інших, міститься рибофлавін — речовини, що відповідає за здоров'я і ріст нігтів, волосся, шкіри та за здоров'я організму загалом. Особливо важливий рибофлавін для підтримки в нормальному стані функції щитоподібної залози. Білі гриби мають низку корисних якостей. Білий гриб, крім смакових якостей, славиться своєю здатністю стимулювати секрецію травних соків, перевершуючи в цьому щодо м'ясних бульйонів. Завдяки вмісту великої кількості сірки та полісахаридів білі гриби допомагають боротися з онкологічними захворюваннями. Він також має протиінфекційні, ранозагоювальні, протипухлинні та тонізувальні властивості. ефір лецитин, що входить до складу білих грибів, перешкоджає відкладенню холестерину на стінках судин, що робить його корисним під час атеросклерозу та малокровії. А амінокислота ергоїнеїн, що міститься в грибах, підтримує процеси відновлення клітин і тому особливо корисна для очей, нирок, печінки та кісткового мозку.