200 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
Порошок із сушених грибів Шиїтаке в захищеному пакованні дой-пак, яке оберігає гриби від сторонніх запахів, вологи та псування.
Використовується як ароматична приправа, а також для підвищення поживності страви. У процесі сушіння Шиїтаке набувають насиченого, благородного смаку. Є низькокалорійним продуктом, який легко засвоюється організмом. Сушені гриби містять широкий спектр мікроелементів: цинк, фосфор, калій, магній, мідь, селен; харчові волокна, біологічно-активні полісахариди, повний набір незамінних амінокислот і вітаміни: A, C, B1, B2, D.
Грибний порошок можна додавати в супи (за 5 хвилин до готовності), як загусник для соусів і других страв. Як добавку в фарші та начинки, водночас треба враховувати, що порошок під час набухання бере багато рідини (до 10 масових долів) і, відповідно, у фарш треба додати води, бульйон або томатний сік. З грибного порошку готують напої, вживають як добавку до протеїнових коктейлів і спортивного харчування.
Спосіб застосування в натуральному вигляді: На склянку (200 мл) води нагрітої до 60-70 °C додати 1 чайну ложку з гіркою (2 г) перемеленого гриба. Настояти упродовж 6 годин. Збовтати та випити з залишками гриба.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Тип | Фасовані |
Вага | 100 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Царство Грибів |
Вид грибів | Шіїтаке |
Ціна за 1 кг | 1500 |